Hiekkaveiston ABC -Opi veistoa dvd:ltä, vain 15€ + toim.kulut

Kuinka hiekasta veistetään hienoja veistoksia ja kokonaisia hiekkalinnoja tai satumaailmoja? Hiekkaveiston mestari opettaa nyt sinullekin hiekankäsittelyn perusteet.

Osta opetus-dvd omaksi ja ryhdy hiekkaveistäjäksi! Tilausohjeet alempana.

,

Kimmo Frosti tekee hiekasta pupujussin

Kansainvälisen tason palkittu hiekan ja jään veistäjä, Suomen johtavan alan yrityksen Frostiart Oy:n perustaja Kimmo Frosti opastaa Hiekkaveiston ABC -dvd:llä kuinka sinäkin voit oppia tekemään hiekasta taidetta.

Alussa etsitään oikeanlaista hiekkaa ja perehdytään työvälineisiin, joita löytyy kotoa tai mökiltä tai voi tehdä itse. Kimmo Frosti näyttää kuinka hiekasta syntyy pienellä harjoittelulla pupujussi ja tonttu. Opit myös viimeistelyn salat ja konstit kuinka saat teoksesi säilymään sään armoilla vaikka koko kesän. Lisäksi opit muutamia erikoistekniikoita.

Dvd sisältää runsaasti lisämateriaalia. Mukana on mm. videot useista Lappeenrannan hiekkalinnoista. Ensimmäistä vuotta lukuun ottamatta näet making of -videot joista näet kuinka linnat on oikeasti rakennettu. Katso seuraavasta linkistä esimerkki:

Linnan 2009 valmistuminen, osa 3

Löydät videolta myös Kimmon haastattelun, koosteen hiekkalinnalla

Osta omaksi tai lainaa kirjastosta

esitetystä Mari Fominin ohjaamasta näytelmästä, näppärän Sand Shaper -hiekkaveistotyökalun käyttöopastuksen ja lyhyen dokumentin jääsaunan valmistamisesta.

Hiekkaveiston ABC -dvd:n voit lainata Lappeenrannan maakuntakirjastosta tai ostaa omaksesi suoraan Sesamista hintaan 15,-/kpl +postikulut Suomessa ennakkomaksulla, postiennakko +5,-. Tilaa sähköpostilla, niin lähetän tarkemmat tilausohjeet: juha.pietilainen (at) sesamproduction.fi

Käsikirjoitus, kuvaus, äänitys, leikkaus ja ohjaus: Juha Pietiläinen

Tuottaja: Juha Pietiläinen

Tuotanto: Frostiart Oy, Sesam Production Oy 2010

PAL, 16:9. Kaikki oikeudet pidätetään.