Hiekkaveiston ABC -Opi veistoa dvd:ltä, vain 10€ + toim.kulut

Kuinka hiekasta veistetään hienoja veistoksia ja kokonaisia hiekkalinnoja tai satumaailmoja? Hiekkaveiston mestari opettaa nyt sinullekin hiekankäsittelyn perusteet.

Osta dvd omaksi ja ryhdy hiekkaveistäjäksi! Tilausohjeet alempana.

Kimmo Frosti tekee hiekasta pupujussin

Kansainvälisen tason palkittu hiekan ja jään veistäjä, Suomen johtavan alan yrityksen Frostiart Oy:n perustaja Kimmo Frosti opastaa Hiekkaveiston ABC –dvd:llä kuinka sinäkin voit oppia tekemään hiekasta taidetta.

Etsitään oikeanlaista hiekkaa ja perehdytään työvälineisiin, joita löytyy kotoa tai mökiltä, tai voit tehdä itse. Kimmo Frosti näyttää kuinka hiekasta syntyy pienellä harjoittelulla pupujussi ja tonttu. Opit myös viimeistelyn salat, kuinka saat teoksesi säilymään sään armoilla vaikka koko kesän. Lisäksi opit muutamia erikoistekniikoita.

Dvd sisältää runsaasti lisämateriaalia. Mukana on mm. videot useista Lappeenrannan hiekkalinnoista. Ensimmäistä vuotta lukuun ottamatta näet making of -videot joista näet kuinka linnat on oikeasti rakennettu. Katso seuraavasta linkistä esimerkki:

Linnan 2009 valmistuminen, osa 3

Hiekkaveiston ABC -dvd:n voit ostaa omaksesi suoraan Sesamista hintaan 10,-/kpl +postikulut Suomessa ennakkomaksulla. Tilaa sähköpostilla, niin lähetän tarkemmat tilausohjeet: juha.pietilainen (at) sesamproduction.fi

Käsikirjoitus, kuvaus, äänitys, leikkaus ja ohjaus: Juha Pietiläinen

Tuottaja: Juha Pietiläinen

Tuotanto: Frostiart Oy, Sesam Production Oy 2010

PAL, 16:9. Kaikki oikeudet pidätetään.