Ajankohtaista

Pikainen messuvideo FMC Oy:lle venäjäksi:

MTK tilasi Äijäkanteleet -yhtyeelle musiikkivideon. Kuvaus ja editointi: Juha Pietiläinen, sesam Production Oy.

KATSO FACEBOOKISSA

Tai katso MTK:n YouTube -kanavalta:

Imatran kaupungille tehtiin hieman erilainen musiikkivideo 1800-luvun lopulla sävelletyyn Imatra-valssiin.

Aluevaltaus tv-toimittajana Hulahula Suomen suorassa lähetyksessä juhannusaattona. Rohkeana tilaajana Warner Bros. International Television Production Finland.


Dokumentaarinen musiikkivideo äänityssesiosta. Kuvattu käsivaralta GH4:llä ja värit tietenkin mustavalkoiset tyylin mukaan. Budjetti? No, erittäin pieni. Kysy lisää!

Pienemmälläkin budjetilla syntyy tv-mainontaa. Mutta tunnistatko spiikkerin….eiku vaan höpinää tötteröön…

Uutena aluevaltauksena toimin kenttäselostamo-ohjaajana Jukolan viestissä. Toimenkuvaan kuului mm. tv-kuvan, radioäänen, haastattelujen ja mainosten synkkaaminen screeneille yhteistyössä tv-ohjaajan sekä selostajien kanssa. Huolehdin myös aikataulutuksesta ja annoin screen-operaattorille sekä äänimiksaajalle tarvittavat komennot.

Valo- ja grippiosaamisemme sai täydennystä Kinoproduction Oy:n tuottaman ruotsinkielisen lyhärin teossa huhtikuussa.

Viime syksynä kuvaamamme musiikkivideo lappeenrantalaiselle Klaustromanialle on julkaistu, Kuvaus, ohjaus, edit, Juha Pietiläinen:

Osallistuimme tammikuun lopussa Televisoakatemia ry:n järjestämään TV-tekniikan seminaariin ja workshopiin, jossa keskityttiin tuotannon ja tekniikan väliseen dialogiin. Samalla tarjoutui myös tilaisuus tutustua Angel Filmsin ja Valofirman tarjoamiin palveluihin sekä kuulla heidän näkemyksiään tuotannon sujuvuuden ja taloudellisuuden varmistamisesta.

Henri Hippo joulutunnelmissa

Mitä mahtaa tapahtua pankkisalissa joulun alla kun siivoja poistuu…. Teimme joulukalenterivideon OP Etelä-Karjalalle Facebookiin:

Katso Joulu-Hippo

Tarjoamme laadukasta striimauspalvelua yhteistyössä tamperelaisen Morph:in kanssa yhdellä tai useammalla kameralla sekä Ukko-Verkon luotettavalla yhteydellä.

Tarjoamme jakossa myös live-striimausta sekä monikameratuotantoja yhdessä tamperelaisen Morph:in kanssa. Ensimmäiset tekniset käytännön testit teimme Bermuda turnauksessa 4.7.

Olimme mukana Live Aid -konsertin tv-tiimissä toteuttamassa viiden tunnin suoraa lähetystä MTV3:lle. Tapahtuma palkittiin Kultaisella Venlalla Vuoden 2015 TV-tekona.

Sisäministeriön Monitori -lehteen MCI Pressin tilaamana tehty video:


Taas on kesä ja Hippo-kisojen aika. Taltioimme myös tapahtumat ja muistorikkaat hetket.

QR-koodilla jaat printissä kätevästi myös videoita

QR-koodi on näppärä tapa jakaa YouTube -videoita vaikka kannon nokakan laitetulla koodilätkällä. Älypuhelimessa tai tabletissa oleva QR-koodn lukuohjelma skannaa koodin ja yhdistää laitteen mobiilisti ideoklippiin katselua varten. Tämä koodi löytyy OP-Pohjola -lehdestä Yrityskylä -yhteistyöstä kertovan artikkelin lopusta. Koodista pääsee katsomaan Sesam Production Oy:n aiheesta tekemän videon.

Testaa vaikka skannaamalla suoraan tästä ruudulta!

Tuottaja Juha Pietilläinen on 24.4.2014 läpäissyt Audiovisuaalisen viestinnän erikoisammattitutkinnon arvosanoin ”Erinomaiset tiedot”. Erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallinta.

Videotraileri teatterille
Teimme Teatteri Imatran kanssa yhteistyössä trailerin musikaaliin Veriveljet. Käsikirjoitus Timo Rissanen, koreografia Osku Heiskanen, live-ääni Keijo Miettinen, kuvaus ja editointi Juha Pietiläinen.


Uutta valokuvauskalustoa!

Alkaneen vuoden kunniaksi hankin uuden kamerarungon. Megapikseleitä on entiseen verrattuna melkein tuplasti, joten kuvien tarkkuus paranee yhä ja mahdollistaa tarvittaessa todella suuret suurennokset tai osasuurennokset. Myös kuvankäsittelyohjelmat on päivitetty uusimpiin mahdollisiin. Kameralla onnistuu myös HD-videokuvaus.

Moneta kampanjoi netissä Kaikkien aikojen talviolypiasankari -äänestystään kolmella videoklipillä. Tässä pikaluistelija Pekka Koskela kertoo tunteistaan korkeimmalla korokkeella kun Maamme-laulu soi. Tuottaja/toimittaja Ike Rautio, kuva, ääni ja edit Juha Pietiläinen

NUORISOSEURA RAJAN NUORET TEETTI LYHYTELOKUVAN

Yhdistys voi esitellä toimintaansa näinkin, elokuvan muodossa.


AMMATTIOPPILAITOKSEN REKRYTOINTIVIDEO JULKAISTU

Opintolinjojen nykyiset ja entiset oppilaat kertovat omin sanoin.

KIPINÄN SATULAULU VIDEOLLE

Pienellä budjetilla toteutettu kansanmusiikkivideo Kipinän Satulauluun. Ohjaus, kuvaus, äänitys ja editointi Juha Pietiläinen.

SULKAVAN SUURSOUTUJEN VIDEOT JULKAISTU

Sulkavan Suursoutujen nettivideot on julkaistu Soutujen uusituilla nettisivuilla. Sesam Production Oy:n tiimi Juha Pietiläinen ja Joonas Ryynänen kuvasivat ja Juha koosti eri teemojen mukaisia videoklippejä markkinoimaan vuoden 2013 soutuja Suomessa sekä ulkomailla. Kansainvälistä katsojakuntaa ajatellen videot toteutettiin periaatteella kuvat kulkee ja musa soi, ei selitellä.


MATKAILUKOHTEEN VOI ESITELLÄ EDULLISESTI VIDEOLLA

Matkailumarkkinoinnissa video netissä on erinomainen väline elämyksien ja tunnelmien välittäjänä. Tuotanto on edullista ja esittäminen ilmaista. Vielä ehtii videolle ennen syksyä, kesän 2013 markkinointimateriaali täytyy kuvata jo tänä kesänä! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

TOHTORIPROMOOTION TRAILERI

Sesam Production Oy toteutti Lappeenrannan teknillisen yliopiston 5. tohtoripromootion taltioinnin dvd:lle. Kaikkiaan yli 13 tunnin raakamateriaalista kertyi lopullista katsottavaa 2 h 20 min. Tässä kahden päivän juhlallisuudet tiivistettynä vajaaseen kahteen minuuttiin. Olemme tehneet myös kaksi aiempaa promootion taltiointia.

Sesam Production Oy on valittu Sulkavan Suursoutujen esittelyvideoiden tekijäksi.

Tapahtumasta toteutetaan useita erilaisia nettivideoita esittelemään ja markkinoimaan tapahtumaa ympäri maailman.

TV-SPOTTI KIERRÄTYKSESTÄ

Etelä-Karjalan Jätehuollon tilaama MM-lätkän henkeen sopiva 15 sekunnin kierrätys-spotti ottelutauoille. Hienot kuvat teki Heli Pukki ja videon toteutti Sesam Production Oy.


METKUILLAAN MUSIIKKIVIDEO SARI KAASISEN BIISIIN

Metkuillaan! Lastenmusiikkia Etelä-Karjalasta. Sari Kaasinen sävelsi ja sanoitti, MIPUCD 25. Kuvaus, ohjaus ja editointi Juha Pietiläinen/Sesam Production Oy.

Taito Etelä-Karjala ry:lle tehty Joulu Käsillä tapahtuman tunnelmallinen taltiointi. Pienelläkin budjetilla saa asiakkaan kanssa yhteistyössä kauniin lopputuloksen.

Etelä-Karjalan Taidemuseo lähti rohkeasti nettiin markkinoimaan ja esittelemään Kaakkoissuomalaisten nuorten taiteilijoiden näyttelyään. Nettivideon ei tarvitse olla monimutkainen tai kallis tehdä. Kysy lisää Sesamista!

Uutta yhteistyön tulosta tyyliin KESY ry ja Sesam Production: Karjalaisten Itkijänaisten SieTuupi-mainos!

”Hetken tie on kevyt” musiikkivideo/lyhytfilmi. Ohjaus, kuvaus, editointi Juha Pietiläinen, Sesam Production Oy, tuottaja Minna Mänttäri/ KESY ry.

Mainosbannerimme Amusan sivulle

Vanhat videot ja kaitafilmit talteen

Lojuuko nurkissa isoisän kaitafilmejä tai lapsuusmuistoja sisältäviä videokasetteja?

Siirrämme 8mm ja super 8mm kaitafilmit sekä mm. vhs, 8, hi8, Digital8, MiniDV ja vhs-c kasetit dvd:lle tai tiedostoiksi kovalevyllenne.

Ota yhteyttä ja kysy hintaa. Suuremmille erille annamme tapauskohtaisen tarjouksen:

0500 – 659 203/ Juha PietiläinenEnsi kesän markkinointivideot kuvataan tänään

Nyt on oikea hetki kuvata ensi kesän mainoskuvat ja -videot. Sesam Production Oy kuvaa ja tuottaa korkeatasoiset tapahtumavideot, tv-mainokset, musiikkivideot ja yritysesittelyt avaimet käteen palveluna.

Videotunnari Novoka Oy:lle screeneille ja monitoreille esimerkiksi urheilutapahtumiin.

Sesam Production Oy | Mainosta myös omaa sivuasi

10.4.2011 Melontakautta odotellessa

21.2.2011 Mietelmävideo

Nepalilaisen runoilijan Santosh Kalwarin mietelmään January 6th perustuva pieni videonpätkä, jossa taiteilija myös itse esiintyy.

Katso video

7.2.2011 Hiekkaveiston ABC kirjastoon

Hiekkaveiston alkeita helposti ja hauskasti opastavaa Hiekkaveiston ABC -dvd:tä voi lainata nyt Lappeenrannan pääkirjastosta. Kimmo Frosti opastaa millaista hiekkaa pitää valita ja kuinka veistetään helposti yksinkertaisilla välineillä pupujussi ja pihatonttu. Dvd:llä on ainutlaatuisina ekstroina videokuvaa kaikista Lappeenrannan hiekkalinnoista ja niiden rakentamista. Näe itse kuinka kolmemiljoonaa kiloa hiekkaa muotoutuu Suomen suurimmaksi hiekkalinnaksi! Mukana on myös Kimmon haastattelu, jääsaunan rakentaminen ynnä muuta kivaa.

Videota voi ostaa myös suoraan Sesam Production Oy:stä hintaan 15,-/kpl, sis. toimituskulut Suomessa 1 kpl kun tilaat ennakkomaksulla. Postiennakolla + 5,-.

Lisätiedot ja tilaukset: juha.pietilainen(at)sesamproduction.fi

10.1.2011 Logoa uusittu

Sesam Production Oy:n logoa viilattiin myös uuteen uskoon. Uutta graafista ilmettä tullaan käyttämään kaikessa  yritysviestinnässämme.

31.12.2010 Uudet sivut avattu
Sesam Production Oy:n uudet kotisivut on avattu. Graafisen ilmeen on luonut lappeenrantalainen Grafioso.

13.11.2010 Runovideo
Lappeenrannassa asuvan nepalialaisen runoilijan Santosh Kalwarin pieneen runoon tehty video musavideoiden tyylilajiin.

24.10.2010 Nettivideotuotantoa
Video netissä, kotisivuillanne, on tätä päivää.  Nettivideon tuotanto on edullisempaa kuin olet arvannutkaan. Esimerkiksi 30-60 sekunnin video maksaa edullisimmillaan ammattilaisen tekemänä vain muutaman satasen. Nopeimmillaan video näkyy netissä jo samana päivänä, usein miten vähintään viikon sisällä kuvausten päättymisestä..Videot voidaan toteutta useissa eri formaateissa ja linkittää joko suoraan kotisivullenne tai YouTuben kautta. Lisäksi saatte videosta  dvd-kopion. Ja mikä parasta, esittäminen on ilmaista. Esimerkkinä alla linkistä MenSe Oy:n laite-esittely

Katso video

9.10.2010 Esittelyvideo yrittäjäjuhlaan
Sesam Production Oy toteutti jo neljännen kerran peräkkäin Etelä-Karjalan maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajan esittelyvideon. Tuotos esitettiin 8.10.2010 maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa Parikkalassa. Evälahti Oy:n videolla käytiin läpi yrityksen 60-vuotinen historia, nykypäivä ja perheyrittäjyys noin kolmessa ja puolessa minuutissa.

Katso video

1.10.2010 Hiekkaveiston ABC dvd:tä voi tilata edelleen
Hiekkaveiston ABC dvd:n voit tilata itsellesi suoraan tuottajalta. Hinta on 15,- kpl. Ennakkomaksulla pankkitilille kulut Suomeen sis. hintaan ja postiennakolla lähetyksen toimituskulut 5,- lisätään hintaan. Tilaa sähköpostilla juha.pietilainen@sesamproduction.fi. Laita mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä tieto siitä miten haluat maksaa. Lähetän lisätietoa ja maksuohjeita paluupostissa.

Katso mainosvideo

30.9.2010 Mummovoimaa

Erityisen mukavaa on tehdä videoita, joilla on merkitystä ja sanomaa. Tällainen on ehdottomasti Voimaa vanhuuteen -hankkeen esittelyvideo. Kiitos ihanille mummoille, jotka teitte tuotannon onnistumisen mahdolliseksi. Katso video alla olevasta linkistä.

Katso video